Türkçe
Araca Göre Lastik Ara

Sonuçlar, seçimlerinizden sonra otomatik olarak gösterilecektir.

Lastik Hesaplama Aracı

Hesaplama aracı ile mevcut lastik ölçülerinizi ve takmak istediğiniz hedef lastik ölçülerini girerek lastik çapındaki değişim oranını hesaplayabilirsiniz

Popüler Lastik Fiyatları
Lastik ve Jant

Lastik Fiyatları

Oto lastik fiyatlari birçok özellik dogrultusunda degiskenlik göstermektedir. En önemli kriter lastik markalaridir. Üreticilerinin kullandigi hamur karisimlari ve uzun çalismalar sonucu elde ettikleri veriler ve testler dogrultusunda gelistirilen sirt desenleri, lastigin farkli hava kosullari ve zemin kullanimi basta olmak üzere birçok özelligini belirler. Lastik alirken dikkat etmeniz gerekenlerin basinda lastik ebati ve mevsim seçenegi gelmektedir. Araciniz için uygun olmayan lastik ebatlari tercih ederseniz, güvenliginiz için tehlike olusturabilir, sürüs konforunuzu bozabilir ve aracinizin yürüyen aksamina zarar verebilirsiniz. Ebat, marka ve mevsim seçenegi lastik fiyatlarini en çok etkileyen unsurlardir.

Ucuz lastik almak tabii ki önemlidir ancak lastigin araç ve yol arasindaki tek baglanti oldugu ve kalitesinin de son derece önemli oldugu unutulmamalidir. Daha ucuz lastik alabilmek için kampanyali ve indirimli lastik firsatlarini takip etmenizi öneririz. Örnegin yaz lastigi alacaksaniz Nisan-Mayis aylarini, kis lastigi alacaksaniz Eylül - Ekim aylarini tercih edebilirsiniz. Lastigin üretim tarihi son zamanlarda gündemde ancak uygun saklama kosullarinda raf ömrü 10 yildir, araca takildiktan sonra da 5 yila kadar kullanilabilmektedir. Bu sebeple en son üretilen lastigi almaniz öncelik tanimaniz gereken bir detay degildir, lastigi mevsiminden bir kaç ay önce almaniz lastik fiyatlarini indirimli yakalamanizi saglar. Genelde 4 mevsim lastiklerin tüm yil kullanildigi için kis ve yaz lastiklerine göre daha pahali olacagina dair bir inanis bulunmaktadir.

Lastik fiyatlari; ebati, mevsimi, kalitesi, lastigin sahip oldugu etiket degerleri (M+S, 3PMSF, A), girmis oldugu testler, markasi gibi birden fazla etken degerlendirilerek belirlenir. Lastik alirken bulundugunuz bölgenin mevsim kosullarini göz önünde bulundurmalisiniz. Lastik karisimlari ilgili mevsimin sicaklik degerine dayanacak sekilde hazirlanir. Örnegin zorlu kis kosullarina dayanan, off road olarak kullanilabilen, yüksek hizlarda dahi zemin tutusu saglam olan lastik fiyatlari, sadece sehir içi kullanima uygun standart lastiklerle karsilastirildiginda yüksek gelebilir. Bu noktada ürün özellikleri fiyatinin karsiligi verecektir. Lastik fiyatina karar verirken güvenliginizi ön planda tutmayi unutmamalisiniz.

tyresupply.com’da Michelin, Bridgestone, Continental, Dayton, Debica, Dunlop, Falken, Goodyear, Hankook, Kormoran, Lassa, Milestone, Nokian, Petlas, Pirelli, Sava, BF Goodrich basta olmak üzere tüm lastik markalarini bulabilirsiniz.

Öne Çıkan Markalar Tümü

En İyi Motor Yağı Hangisi

Motor yagi araçtan araca farklilik göstermektedir. Yanlis motor yagi kullanimi aracinizin performansinin düsmesine ya da mekanik parçalarin arizalanmasina neden olabilir. Motor yaglari zamanla oksitlenir ve sakizimsi bir hal alir. Uzun süre degistirilmeyen yaglar mekanik aksamin isleyisine zarar verir. Kullanima bagli olarak belli kilometrelerde ya da araç hiç kullanilmasa dahi senede 1 mutlaka degistirmek gerekir. En iyi motor yagi araç üreticinizin standartta belirledigi viskozite degerine sahip kaliteli marka motor yagidir.

En kaliteli motor yagi markalarini, binek araç, agir hizmet ticari araç ve motosiklet motor yaglari gibi farkli viskozite ve ACEA degerlerine sahip yag çesitlerini tyresupply.com’da bulabilirsiniz. Shell motor yagi, Castrol motor yagi, Petrol Ofisi motor yagi, Liqui Moly, Lukoil, Motul yag markalarina her geçen gün yenileri eklenmektedir. Motor yaglari mineral yaglar, tam sentetik motor yaglari (full sentetik) ve yari sentetik motor yaglari olarak 3’e ayrilir. Binek araçlarda siklikla tercih edilen çesit full sentetik motor yagidir.

Motor Yagi Fiyatlari

Motor yagi fiyatlari, marka, viskozite degeri, ACEA standardi gibi özelliklere göre degiskenlik göstermektedir. Kaliteli yag markasi ve uygun viskozite degeri ile motorunuzun uzun ömürlü olmasini saglayabilirsiniz. Binek araçlarda en çok kullanilan viskozite degerleri 5 30 partiküllü motor yagi, 5W-30 motor yagi, 5w 40, 10W-40 motor yaglari binek araçlarda en çok kullanilan çesitlerdir.

Tyre Supply Ürün Çesitliligi

Tyre Supply üzerinden aracinizin ihtiyaci olan lastik, jant, akü motor yagi ürünlerini avantajli fiyatlarla alabilirsiniz. Almanya’nin her noktasindan binlerce tedarikçinin fiyatlari karsilastirilarak en uygun olanlar listelenir, size kalitesini degerlendirip bütçenize en uygun olani seçmek kalir.

Yağ ve Akü